Nejnovější recenze ze sekce Epilátory
Je to vánoční dárek.
- jednoduchost zacházení
- bezplatná mobilní aplikace
- bezbolestné
- je zapotřebí mít vytrvalost
zakoupeno nedávno, tudíž je těžké posoudit výsledky, zatím jsem ale velmi spokojená. Ošetření je bezbolestné a snadno pochopitelné. Díky bezplatné aplikaci je zároveň vše vystvětleno a hlavně zde lze vést deník, který pomůže s opakováním procedur v takovém čase, jako je doporučeno.
Jsem velmi spokojená.
:-)
za slušnou cenu splňuje vše co jsem očekávala
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
shrnuji jen že mě nutíte abych něco napsal. Proboha proč když jsem to jestě neotevřel?
V pohodě.
- Funguje to! Po cca 5 aplikacích už si nemusím holit nohy.
- Vysoký počet kontinuálních záblesků, umožňující plynulý tah po pokožce.
- Senzor barvy kůže zabraňuje popálení.
- Velká variabilita nástavců pro různé tělesné partie.
- Nepřehřívá se (na rozdíl od Philips Lumea).
- Praktické, skladné pouzdro.
- Cena. Holt, kvalita něco stojí.
- Chybí čistící hadřík. V této cenové hladině by ho člověk čekal.
Jde o můj druhý IPL. První byl Philips Lumea, a to byla katastrofa. Popálil mi kůži na rukou, ještě po dvou měsících mám na rukou jizvy. Philips se navíc dost přehříval a bylo nutno dělat pauzy. Šlo přitom o model za cca 8 tis. Kč. Philips nebrat!
Tohle je úplně jiná liga. Zvládne cca jeden záblesk za sekundu, takže můžete jet kontinuálně po pokožce (levnější přístroje umožňují pouze tzv. "razítkování"). Po cca měsíci si nemusím holit nohy, mám jenom tu a tam nějaký chloupek, což běžně není vůbec vidět. Senzor barvy kůže nastavuje intenzitu tak, aby nedošlo k popálení.
Pozor, pokud máte světlou pokožku a světlé chloupky, tak IPL (žádné) nebude fungovat. Pracují na principu kontrastu, takže ideálně bílá pokožka a černé chlupy.
Koupeno v super akci za 8.185 Kč, což je s ohledem na kvalitu výborná cena. Na IPL nešetřete, nekupujte levné modely, to si raději nekupujte žádné, protože budete zklamaní.
úžasný na depilaci obličeje.
Vyzkoušeno 2x, nebolestivé, jen občas je lehce cítit teplo na kůži.
Dlouhý kabel, pěkné balení v taštičce, do které se všechno pohodlně vejde.
Padnoucí do ruky, jednoduché ovládání.
Doporučuji
- výhoda
paráda
Wellife AS-101
Přidáno: 10. listopadu 2024
(naposledy upraveno 10. listopadu 2024)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
Mám starší model - stále funkční .
Tento je fajn .
2 v 1, praktický
Super skvělí spokojenost dobrá libise mi je super
Zatím bych asi neměla hodnotit zboží, protože funknčost se projeví až za několik měsíců. Nicméně vypadá kvalitně, funguje, vše hezky vysvětleno. Bylo by fajn vědět kolik záblesků zbývá, ale možná je na to nějaká aplikace.
- Kromě epilátoru i je k dispozici i holící hlava.
- Renomovaná značka.
- Keramické pinzety (talířky zachytávající chloupky).
- Ergonomický tvar pro uchopení. Subjektivně lepší než starší typy. Velice dobře se drží v menší ruce.
- Bohaté příslušenství (sáček, rukavice na peeling), nástavce...
- Přisvětlovací dioda = lépe vidíte, kde epilovat.
- Integrovaná nabíjecí baterie.
- Holící břity zastřihovače jsou na obou stranách - holíte směrem tam i zpět.
- Snadná výměna hlavice.
- Nepracuje při nabíjení, ale to je spíše bezpečnostní prvek, když se zkrášlujete v mokrém prostředí. Takže to není negativum.
Takhle má vypadat kvalitní technika. Philips zjevně v této kategorii nespí na vavřínech, ale uvědomuje si, co zákazník ocení.
Strojek je pro mě ideální, snadno jsem ho sestavila, snadno ho budu udržovat, určitě nám bude dobře sloužit.
- Kvalita
Objednala jsem na základě kladných recenzí, ale za sebe musím konstatovat, že není účinný a vracím ho. I když přejedete jedno místo nesčetněkrát, tak chlupy zůstávají. Navíc po 20 minutách se přístroj vybil, používala jsem na 2. stupeň, a noha od kolene po kotník zdaleka neoholená, protože prostě nevytrhává dobře. Zkusila jsem znovu nabít a interval vybití stejný, takže po 40minutách jsem holení vzdala.