Poradna Braun Silk-épil 3 3-270

Autor: | Vloženo: 30.03.2016 000 14:27 | Témata: Poradna Braun Silk-épil 3 3-270

Braun SE 3270 SoftPerfection versus BRAUN Silk-epil 9 9-561 Wet&Dry

Dobry den,
ktery strojek byste mi doporucili? Potrebuji na holeni nohou a intimnich partii. Doposud jsem pouzivala vyhradne ziletku. Trpim vsak posledni dobou na ekzem nohou a holeni ziletkou mi nevyhovuje / kuze po oholeni dva dny velmi svedi /. Aktualne jsem cerstve po porodu a rozbiha se mi laktace, tak bych preferovala co nejmensi bolest z duvodu prevence zastaveni laktace. Bojim se, abych neprisla o mlicko. Pripadne jaky jiny produkt na holeni byste mi doporucili?
Dekuji.
Novotna

  • Notino.cz

    Notino.cz

    1. dubna 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, máme dobré ohlasy na epilátor Philips Satinelle Soft: http://www.parfums.cz.... Tento produkty je ideální na citlivou pokožku.
    Existuje také další možnost a tou je nejmodernější technologie IPL, kterou repezentuje řada Lumea. Doporučujeme tento produkt Philips Lumea Advanced: http://www.parfums.cz...
    Philips Lumea působí na kořínky chloupků jemnými světelnými záblesky. Tím se postupně snižuje počet chloupků, které vám na těle rostou. Opakované používání zanechá vaši pokožku nádherně hladkou a jemnou.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.