Poradna Philips Lumea Advanced IPL BRI921/00

Autor: | Vloženo: 28.11.2018 000 21:18 | Témata: Poradna Philips Lumea Advanced IPL BRI921/00

Lze použít i na intimní partie?

jaký je rozdíl mezi různými typy strojků?

  • 29. listopadu 2018 - Oficiální zástupce značky Philips

    Dobrý den,
    přístroj Lumea BRI921/00 můžete bez problémů použít na odstranění chloupků na obličeji (horní ret, brada a kotlety) a tělesných partií včetně nohou, podpaží, oblasti bikin, břicha a paží. Přístroj obsahuje přesný nástavec pro mimořádně bezpečné použití na obličeji. Zařízení nepoužívejte na obličeji, rtech, prsních bradavkách, dvorcích prsních bradavek, malých stydkých pyscích, vagíně, řitním otvoru a vnitřku nosu a uší.
    Výrobky řady Lumea Advanced umožňují použití s kabelem, redukce chloupků je u této řady až 85% po 3 ošetřeních . Jednotlivé typy obsahují běžné nástavce pro použití na tělo ( všechny typy ) a obličej ( SC1998, SC1997 ,BRI921 ). Model SC1998 ještě obsahuje nástavec pro specializované ošetření chloupků v oblasti bikin a model BRI921 má v příslušenství zastřihovač Satin Compact. Modely SC1997, SC1998 a BRI921 mají snímač odstínu pokožky který pro větší bezpečnost změří na začátku každého použití a občas i v jeho průběhu odstín ošetřované kůže. Jestliže zjistí, že je na tento produkt příliš tmavý, automaticky zastaví vysílání impulzů.

    Řada Lumea Prestige umožňuje použití s kabelem i bez kabelu, redukce chloupků je zde až 92% po 3 ošetřeních a hladkou pokožku si můžete užívat až šest měsíců! Modely v této řadě nabízí unikátně zaoblené nástavce, které byly navrženy pro dosažení optimálních výsledků. Nástavec na tělo a obličej obsahují všechny typy, model BRI956 obsahuje navíc nástavec pro ošetření podpaží a nástavec pro ošetření třísel, BRI954 má nástavec pro citlivé oblasti ( třísla a podpaží ). Všechny typy v této řadě obsahují snímač odstínu pokožky a navíc senzor SmartSkin, který detekuje odstín pokožky a doporučí nastavení intenzity, zákazník má ale možnost toto nastavení i změnit podle svých potřeb tak, aby mu ošetření bylo příjemné.

    U některých typů Lumea nyní můžete využít při splnění podmínek akci 90 dní záruky vrácení peněz. Více informací naleznete zde: https://www.philips.cz....
    S pozdravem
    Philips

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (5)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.