Poradna Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Autor: Domča | Vloženo: 12.11.2020 000 10:40 | Témata: Poradna Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Domča

Potřeba nástavců

Dobrý den, je nutné používat nástavce na oblast bikin a oblast podpaží? Zakoupím-li přístroj bez nástavců, může být používán na oblast bikin a podpaží? Dále, zda je v nástavcích jiný rozdíl, než v jejich tvarování a uzpůsobení velikosti? Děkuji

  • 12. listopadu 2020 - Oficiální zástupce značky Philips

    Dobrý den, Domčo.
    Lumeu bez nástavce na obličej nedoporučujeme na obličej používat. Na obličeji je citlivější pokožka, proto byl vyvinut filtr, jenž záblesk zjemní a předejde tak podráždění pokožky. Lumeu doporučujeme nepoužívat v oblastí okolo obočí.
    V případě bikin je možné Lumeu používat bez nástavce pro ně přímo určeným. Ovšem jiný nástavec nemusí být ergonomicky tvarovaný pro tuto oblast a nemá filtrační sklíčko (nebo filtr není stejný), proto může být ovlivněn výsledek.
    Stejně je tomu tak i v případě podpaží.
    Rádi bychom též uvedli upřesňující informace týkající se rozdílů mezi jednotlivými modely Lumea:
    Model Prestige BRI956/00 disponuje anatomicky tvarovanými nástavci na tělo, obličej, bikiny a podpaždí. Dále model disponuje automatickým snímačem tónu pleti a použití přístroje je možné na kabel i akumulátor
    Model BRI950/00 disponuje anatomicky tvarovanými nástavci na tělo, obličej. Model můžete pak použít na tyto oblasti: paže, nohy, břicho, podpažní jamky, bikiny, bradu, horní ret. Tento model disponuje automatickým snímačem tónu pleti a použití je možné na kabel i na akumulátor.
    Model BRI954/00 také disponuje anatomicky tvarovanými nástavci na: tělo, obličej, bikiny a podpaždí (zde se jedná o jeden nástavec pro přesné ošetření). Dále také má automatický snímač tónu pleti a použití je možné na kabel i na akumulátor
    Model Advanced, SC1994 disponuje rovným nástavcem na tělo a přístroj je možné používat jen při zapojení na kabel. Partie vhodné pro aplikaci jsou následující: paže, nohy, břicho, podpažní jamky, bikiny.
    Stejně tak tomu je u modelu SC1995, i ten disponuje rovným nástavcem na tělo, použití na kabel. Můžete jej použít na stejné partie, jako u výše uvedeného modelu.
    Model SC1997 má rovný nástavec na tělo a na obličej a použití je na kabel.
    Model SC1998 má též rovný nástavec na tělo, bikiny a na obličej a použití je zde též na kabel.
    Rozdíl mezi řadami je i v účinnosti, kdy modely BRI mají účinnost až 92% po 3. ošetření a modely SC mají účinnost až 85% po 3. ošetření.
    Děkujeme za pochopení.
    Tým Philips

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (9)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.