Nejnovější recenze ze sekce Epilátory

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 27. dubna 2023

Zakoupeno v MALL.CZ

Doporučuje produkt

Zboží vrátila, čeká na vrácení peněz

Reakce značky TrueLife

děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí Vaše nespokojenost s produktem. Věříme však, že komunikace s obchodem proběhla v pořádku.
Tým TrueLife

Ověřený zákazník Dr. Max lékárna Ověřený zákazník

Přidáno: 25. dubna 2023

Zakoupeno v Dr. Max lékárna

Doporučuje produkt

Za danou cenu je přístroj fajn. Akorát se trochu přehřívá, po cca pěti minutách je potřeba dát minutku pauzu.

Panasonic ES-EL3A-N503

• Strucny a jasny navod
  • Lehke pouziti
  • Ucinny
  • Vysoka cena

IPL epilátor Braun Silk-expert je zabalen v krasnem cestovnim pouzdre. Navod je strucny a jasny. Pouziti je velice jednoduche bez zbytecnych slozitosti. Vysledky jsou videt jiz po nekolika pouziti. I pres vyssi cenu urcite doporucuji vzhledem k rychlym vysledkum.

Braun FaceSpa Pro 912

Braun FaceSpa Pro 912

Ověřený zákazník Holime.cz evana

Doporučuje produkt
  • Dělá to co jsem chtěla, uvidím výsledky za delší dobu.
Braun Silk-expert Pro 5 PL5223 IPL

Braun Silk-expert Pro 5 PL5223 IPL

Syddney Syddney

Přidáno: 17. dubna 2023

(naposledy upraveno 12. června 2023)

Nedoporučuje produkt
  • Nic
  • nefunguje
  • bolí při aplikaci
  • pálí po aplikaci
  • Světlo je velmi intenzivní a velmi nepříjemné do očí. Musela jsem si k tomu dokoupit speciální brýle, které to trošku tlumí, a taky si zvyknout. Bez brýlí to skrz pokožku prozařovalo tolik, že mě z toho oči potom píchaly.

Velký zklamání! Dostala jsem ho k Vánocům. Rozhodla jsem se ho nejdřív vyzkoušet na podpaží, kde mi chlupy vaděj nejvíc, že až pak se přesunu k dalším částem případně. Nikam dál jsem se nepřesunula, protože to nefunguje.

Mam světlou pokožku a tmavý chlupy, což by mělo znamenat, že na mě má působit rychle, ale taky to znamená, že na mě pálí vyšší intenzitou (mezi 7 a 10 ze škály 1-10). Intenzita jde ztlumit z normálního stupně na první nižší a druhý nižší, což je určeno třeba pro citlivý partie nebo citlivější lidi. Používala jsem tedy ten první a později, když jsem si zvykla, druhý stupeň, protože ten nesnížený vysloveně silně bolí. Takhle to jen nepříjemně pálí, ale dá se to vydržet. Míň to pálí když se jen ďobkuje, místo přejetí, protože se to při plynulým pohybu nestíhá chladit. Celou dobu podpaží několik dní pálí, hlavně při pocení. Když jsem se snažila vydržet vyšší intenzitu, pálilo to ještě po týdnu.

Zpočátku se má používat jednou týdně a po dvou měsících přejít na jednou měsíčně, přičemž po dvou měsících chlupy už údajně neměly růst.

Uvádí se, že chloupky by měly mít při aplikaci 0-2 mm. Po dvou měsících bez výsledků mě napadlo přejít na holení do hladka místo do oněch 2 mm, jestli to není neúčinné kvůli tomu. Očividně není, protože výsledek se ani za další měsíc a půl nemění. Krom toho, že mám pokožku podrážděnou ještě víc kvůli holení, kvůli čemuž jsem přešla na aplikaci jednou za 2-3 týdny, aby se stihla pokožka zregenerovat, protože mi přišlo, že to toleruje míň a míň.

EDIT z června:
Sumarizace mé zkušenosti:
leden - únor: 1x týdně na jedničku (ze tří stupňů) (v souladu s návodem, mělo zastavit růst chlupů)
březen - duben: 1x za 2-3 týdny na jedničku s holením do hladka (v souladu s návodem, má preventivně udržovat hladkou pokožku)
květen - červen: Zkusila jsem ještě poslední měsíc se do toho opřít a používala jsem to na dvojku vždy dvakrát po sobě, přestože se to nemá, že jestli tohle nezabere, tak už nic.

Výsledek po půl roce ozařování? Kromě popálené pokožky a pálivýho pocení a vyhozených nemalých peněz žádný pozorovatelný výsledek. Jestli mi třeba přestalo růst 10 - 20 % chlupů, nejsem schopná posoudit. Údajně jediným možným vysvětlením je hormonální dysbalance, ovšem hormonální profil na gynekologii i na endokrinologii mam naprosto v pořádku, takže že bych měla víc testosteronu než muž (protože pro muže to má taky fungovat), je vyloučeno, ani by to anatomicky snad nebylo možný.

Prostě moje chlupy na to nereagujou a neni fér že se to prezentuje tak jako že tahle možnost neexistuje.

AUR YES!

AUR YES!

Ověřený zákazník nakupy365.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 16. dubna 2023

(naposledy upraveno 16. dubna 2023)

Zakoupeno v nakupy365.cz

Dobře

Braun Silk-épil 5 5-500 SensoSmart

Braun Silk-épil 5 5-500 SensoSmart

Ověřený zákazník ExaSoft.cz pasmol

Přidáno: 16. dubna 2023

Zakoupeno v ExaSoft.cz

Doporučuje produkt

prozatím funguje tak, jak má

Přidáno: 15. dubna 2023

Ověřený zákazník SkveleCeny.cz Aďa

Přidáno: 14. dubna 2023

Zakoupeno v SkveleCeny.cz

Doporučuje produkt
  • Fakt mi pomohol. Zarastali mi chĺpky v podpazuši, v okolí bikin a na stehnách. Teraz už nemám problém.
  • Veľkosť
  • Ošetriť celé nohy, okolie bikin a podpazušie mi trvá 1h
  • Rýchlo sa zohreje, preto je frekvencia zábleskov pomalá. Mali by vyriešiť lepšie chladenie.

Mám ho takmer rok. Moc som tomu neverila ale fakt funguje. Po 4 týždňoch som mala o 50% menej chĺpkov, po 8 týždňoch o 90% menej chĺpkov, po 10 týždňoch som bola úplne bez chĺpkov. Potom je nutné tak každé 2 až 3 týždne opakovať. Keď som to nechala 4 týždne bez epilácie tak začali chĺpky opäť rásť. Bolo nutné opakovať 3 týždne za sebou aby zas úplne zmizli.
Od 13tich rokov bojujem s chlpmi, vyskúšala som všetko. Vždy keď chĺpky rástli tak zarastali, tvorili sa mi zapálené bolestivé pupence. Bez ohľadu na to či som sa holila alebo epilovala strojkom, voskom alebo opilkou. Chĺpky mam tmavé a hrubé a ríchlo rastu, musela som sa holiť 3x tyžde. Teraz sa holím 1x za 2 týždne. Oholím pobeham Braunom zaberie mi to cca 90minut.
Neskúšala som konkurenčnú Lumeu.
Braun som si vybrala pretože, v 13tich som si od Braunu vysnívala na vianoce elektrický strojček s holiacou a epilačnou hlavicou. Funguje mi dodnes (celých 20 rokov)a epilačna hlavica pekne chytá a trhá chĺpky. Tak som ostala verná výrobcovi. A aj cena oproti Lumei je lepšia. Bolo by súper keby frekvencia zábleskou bola rýchlejšia, skratilo by to dobu ošetrenia...

Ako 33 ročná žena, ktorej uľahčili a spríjemnili "intímne" vynálezy život v dnešnej dobe, by som dala všetky ocenenia sveta tomu kto vynašiel:
• V mojom mladí OB hygienické tampóny.
•Momentálne menštruačný kališek.
•Braun laserový epilátor.
Dnes už si neviem bez týchto troch vecí predstaviť život.

Přidáno: 13. dubna 2023

Doporučuje produkt

Super, rychlejší epilace než předchozí modely.

Braun Silk-épil 9 9-710

Braun Silk-épil 9 9-710

Ověřený zákazník Eldum.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 12. dubna 2023

Zakoupeno v Eldum.cz

Doporučuje produkt
  • Nevím, kde je regulátor tlaku, ale nijak to nevadí. Hlavice je výkyvná, kopíruje přesně tělo, dobře se drží, světýlko je bonus navíc, vše je lépe vidět. Zapínání se děje pomocí kroužku, který je třeba otočit, takže je třeba prsty dva na rozdíl od spínače, kterého posunem přepnete, ale není to nic, co by vadilo.

Ověřený zákazník Technofarm Ověřený zákazník

Přidáno: 11. dubna 2023

Zakoupeno v Technofarm

Zatím celkem spokojenost.

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 6. dubna 2023

(naposledy upraveno 6. dubna 2023)

Zakoupeno v Alza.cz

Zatím funguje dobře.

Ověřený zákazník Testuj.to Ludmila

• Lehka manipulace
  • Skladnost
  • Cena

IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5347 jsem použila zatím jen 2x, ale už teď vidím zlepšení. Epilátor je velmi lehký a balení v kufříku je perfektní řešeni pro snadný přenos kamkoliv. Je vše hezky zabalené. Je zde několik nástavců, které se lehce přehodí. Lehká manipulace a nastavení, jen se přístroj zapne do sítě a funguje.

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

• Balení
  • Nástavce
  • Jednoduché ovládání

IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5347 používám zatím jen krátce, ale zatím jsem s ním spokojená. Velmi se mi líbí kompaktní balení v kufříku, kde mám vše uloženo a nemám strach, že se mi část ztratí. Jsou zde celkem 4 nástavce. Po 3 aplikacích už vidím první výsledky - chloupky rostou méně.

Braun Silk-expert Pro 5 PL5243 IPL

Braun Silk-expert Pro 5 PL5243 IPL

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

Přidáno: 5. dubna 2023

Doporučuje produkt
  • Rychlost, kvalita provedení, design, jednoduchost
  • Trochu hlučný, blikání je nepříjemné na oči

Přístroj je super, jeho použití je opravdu jednoduché a rychlé! ? již po několika použitích pozoruji výsledky jako řídnutí chloupků. U přístroje je super, že se dá nastavit intenzita záblesků, a vyměnit hlavice pro přesnější zaměření. Celkový dojem mám tedy velmi kladný a už se těším na léto bez žiletky a chloupků! ?

Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25