Nejnovější recenze ze sekce Epilátory
Zpracování OK, vypadá hezky, schválně jsme vybírali přístroj do sítě. Na hodnocení, jestli chloupky opravdu vypadnou je ještě brzy. Fajn je, že jsou dva nástavce. Trochu se mi zdálo, že bylo cítit spálené chloupky, ale minimálně a nevím, zda-li jsme byli správně předoholení před použitím, takže to určitě neuvádím jako nevýhodu. Máme z něho radost, snad bude sloužit.
- rychlý obchod
- bez problému
snadné použití
- velmi malá rychlost ikdyž dá člověk rychlost 2, oproti předešlému modelu je podstatně pomalejší
- velmi jednoduchý na používání
- dobře se drží v ruce a je lehoučký
- krásné balení - kožená taštička
- holítko k tomu
- náhradní hlavice pro přesnější zaměření menších partií
- krásný design
- kvalitní materiál
- trošku hlučí
IPL mám už 3 měsíce a musím říct, že výsledky jsou vidět. Používám jednou týdně po sprše, stačí se oholit a párkrát se nechat strojkem "ocvakat" :D momentálně je to nějakých 40% méně porostu. Myslím, že ještě pár měsíců a už to bude ideální. Oproti vosku je to neskutečná úleva a hlavně to VYDRŽÍ!
Za mě můžu doporučit, je to lehoučké, dobře se to drží, během chvilky mám hotovo. Není to žádný zázračný strojek co by vás zbavil chloupků lusknutím prstu, ale nic mě nebolí a nemusím to nijak nastavovat, udělá to za mě samo.
- kvalitní výrobek
mám ho velmi krátce nemůžu zatím posoudit
- hezký strojek
- téměř nefunguje?...mám doma starý strojek a chtěla jsem si polepšit, ale tento i o proti tomu starému vůbec nejede...projedu s ním po noze, ať s krytem nebo bet krytu, a chlupy to vůbec nevytrhne. Nevím kde je chyba...jestli mám jen já vadný produkt?..Podle mě je spíše slabý a tomu odpovídá i cena.
Funkční a dobrý.
Je výborný a svetlo nie je až také silné. :-)
každá žena ocení
Zatím jednou jsem vyzkoušela.
Produkt jsem kupovala jako dárek a dosud nevím, jakmoc vyhovuje, předpokládám ale, že spokojenost se dá očekávat...
- Šetrně odstraňuje chloupky. Malý, diskrétní, výborný do každé kabelky.
- žádné jsem nenašla
- Použito prozatím 1x a velká spokojenost
Nic
- světýlko
kupuji si ho opakovaně, velká spokojenost
- Vše Ok
- Žadná
Pro mě super spokojenost doporučuji
Široká hlava s velkým záběrem, štíhlé tělo padne do ruky, praktické dvourychlostní ovládání.
Velmi dobrý pomocník.Velká spokojenost.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »