Poradna Philips Lumea Advanced IPL SC1995/00

Autor: | Vloženo: 14.06.2018 000 10:43 | Témata: Poradna Philips Lumea Advanced IPL SC1995/00

Jak casto ho mohu pouzivat

Dobry den, mohu tento produkt ze zacatku pouzivat napriklad obden, kdyz mi chloupky dorustaji velmi rychle?

  • 14. června 2018 - Oficiální zástupce značky Philips

    Dobrý den,
    technologie IPL je účinná pouze v době, kdy se chloupky nacházejí v růstové fázi. V růstové fázi se nikdy nenacházejí všechny chloupky současně. Proto doporučujeme osmitýdenní plán terapie následovaný opravami, které zaručí účinnou terapii u všech chloupků v jejich růstové fázi. Po prvním ošetření mohou chloupky vypadnout za 1 až 2 týdny. V prvních týdnech po prvním ošetření bude část chloupků stále dorůstat. Pravděpodobně půjde o chloupky, které se během prvních ošetření nenacházely v růstové fázi. Po 4–5 ošetřeních byste měla pozorovat významný úbytek růstu chloupků
    v oblastech ošetřovaných pomocí přístroje Lumea.
    Při prvních 4 až 5 ošetřeních doporučujeme používat přístroj Philips Lumea jednou za dva týdny; zajistíte tak ošetření všech chloupků.
    Po počáteční fázi terapie (4 až 5 ošetření) doporučujeme úpravy každých 4 až 8 týdnů, když zaznamenáte dorůstání chloupků. Tato fáze pomáhá udržet dosažené výsledky a udržet si hladkou pleť po mnoho měsíců. Čas mezi ošetřeními se může lišit s ohledem na individuální dorůstání chloupků a také na konkrétní oblast těla.
    S pozdravem
    Philips

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.