Poradna Philips Lumea Advanced IPL SC1995/00

Autor: | Vloženo: 01.05.2016 000 18:45 | Témata: Poradna Philips Lumea Advanced IPL SC1995/00

Odstranění chloupků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se tím normálně odstraní chloupky, nebo je to jak se píše ve specifikaci, že to jakoby poškodí kořínek a oni pak už nerostou tak rychle? Nevím, jestli jsem to napsala, aby jste to pochopili, ale jestli se mám před použitím oholit nebo ne. A tím, že to použiji my ty chloupky sami "odpadnou"?
Díky za odpověď hlavně těch, co to již používají :)

  • 2. května 2016 - Oficiální zástupce značky Philips

    Dobrý den,

    cyklus růstu chloupků se skládá z různých fází. Technologie IPL je účinná pouze v době, kdy se chloupky nacházejí v růstové fázi.

    Technologie IPL aplikuje na pokožku jemné světelné impulzy, které jsou pohlcovány kořínky chloupků. Vyslané světlo má za následek akumulaci tepla v kořínku chloupků, dojde k předčasnému "ZESTÁRNUTÍ“ chloupku a tím dojde k vypadnutí celého chloupku i s kořínkem.
    V růstové fázi se však nikdy nenacházejí všechny chloupky současně. Proto se doporučuje osmitýdenní plán terapie následovaný opravami, které zaručí účinnou terapii u všech chloupků v jejich růstové fázi.

    Také platí, že čím jsou chloupky tmavší, tím lépe vstřebávají světelné impulzy. Terapie zařízením Lumea není účinná, pokud máte barvu chloupků světle blond nebo blond, protože světlé chloupky nepohlcují dostatek světla.

    S pozdravem a přáním hezkého dne,

    Philips Team

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.