Nejnovější recenze ze sekce Epilátory
Braun Silk-épil 9 Flex 9-341
Přidáno: 7. července 2024
(naposledy upraveno 7. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Téměř bezbolestný
- Kartáčky na čištění součástí balení
- Skladné pouzdro
Zatím mám jen krátce, aby byly vidět nějaké výsledky. Používání je jednoduché intuitivní a rychlé.
Je sice horší než předchozí typ, ale vyhodou je nabijeni 5V.
Naprostá spokojenost.
Koupila jsem si nový epilátor po mnoha letech a jsem překvapená jak se vývoj tak jednoduché věci posunul dopředu. Opravdu se tento přístroj používá skvěle a všechno funguje jak slibují s propagací.
Opakovaná spokojenost s výrobkem. Podobný sloužil víc než 10 let!
- Spokojenost
- zatim spolehlivě funguje. Vyzkoušené všechny tři hlavice. Provoz bez drátu, nepřikáží.
- Bezva cena
- Super výkon
- Nemám co vytknout, bere i mini chloupky, jen musím místo přejet třeba dvakrát, ale to ničemu nevadí ;)
- Světýlko je fajn, nevěřila jsem, že mám tak chlupaté nohy :)
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Epilace opravdu nebolí, oproti staršímu modelu ani nevím, že si chloupky trhám
- Dobře se drží, otáčení hlavy je super na místech jako kolena apod.
- Krásný design, krásné pouzdro
- Vytrhnuté chloupky se ze strojku špatně dostávají
Super holící strojek na obličej .
- Partnerka je spokojená a měla radost z balíčku
- V návodu je hlavice, která není součástí balení a nedá se dokoupit.
Strojek jsem koupil pro partnerku. Je s ním spokojená a používá ho. V návodu je uvedena masážní hlavice, která ale nebyla součástí balení. Hledali jsme, jestli se dá dokoupit a nedá. Je to trošku matoucí, protože jsme ji hledali, jestli někam nezapadla.
Bezvadná věcička, jednoduché ovládání, super cena.
- Po dlouhých letech u Philipsu a jeho následné zhoršující se kvality, jsem manželce změnil stáj a přešel k Braunu. Podle jejich slov by tento depilator dokázal oholit i angrešt. Takže spokojenost a já jsem zas na chvíli jednička . Takže mám vychvalovat, vychvalovat, vychvalovat.
- Partnerka Přístroj používá a je spokojena
Objednala jsem po několika letech již podruhé vzhledem k dobré zkušenosti s tímto výrobkem, tak snad nezklame ani tento nový kus.
Použila jsem zatím jednou tak není co hodnotit ale pevně věřím, že odvede to co slibuje. Přístroj je docela těžký v ruce a úkon se musí provádět s napojením adaptéru v síti krátká vydrž baterie nestačí na kompletní ošetření. Manuál krásně vysvětlený aplikaci jsem si neztahovala značím v kalendáři. IPL jsem koupila se slevou takže chválím Alza eshop. Ošetření zabere nějaký ten čas ale na poprvé to člověk musí vychytat jak s tím zacházet. Zatím spokojenost ale maximální výkon 5 jsem nevyužila pálí to při ošetření. Věřím, že to byla skvělá koupě a splní to co očekávám
- pěkný
nejsou
Zatím ho nemám dlouho, tak zkouším
- It's very easy and very effective
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »