Nejnovější recenze ze sekce Epilátory
- zatím funguje tak jak má
- věřím v kvalitu značky Braun,ale poznám až po delší době
- světýlko je super
- velká nevýhoda,nezmińovaná v popisu..strojek nelze používat bez šńůry..je také poměrně hlučný a vytrhává citlivá místa hrubě,na nohy ok
teď bych si vybrala jiný,ale vracet nechci
- Funguje, jak má.
Malý, rychlý, bezbolestný-použito zatím jen na nohy
- Chloupky po dvou ošetřeních fakt mizí, je jich třeba polovina i méně.
- Po chvíli začne hlavice pálit, takže je ošetření nepříjemné. Nohy dělám na několikrát.
- Když mám nastavený maximální stupeň 5, jak mi doporučuje přístroj, tak to bolí. Raději volím bezbolestnou 3
Reakce značky Philips
Dobrý den, děkujeme za recenzi přístroje Philips Lumea.
Jsme rádi, že pozorujete účinek ošetření.
Není však v pořádku, aby docházelo k pálení hlavice. Toto nebereme na lehkou váhu a rádi se případu budeme blíže věnovat.
Neváhejte se tak, v případě zájmu, obrátit na naši zákaznickou podporu Philips skrze Messenger Philips ČR nebo WhatsApp: +420 771 133 012 (pouze textová komunikace).
Přejeme pěkný den.
Tým Philips
ještě jsem nezkoušela, mám ho dva dny
- Je úžasný, pleť je jemná a vyhlazená po použití. Je lepší když pleť před použitím nakrémujete.
- Jednoduchá manipulace, Vysoká účinnost.
Velká spokojenost. Chloupky mizí, již po několika použití je jich mnohem méně. I aplikace s upozorněním na další ošetření je velmi užitečná.
Doporučuji i ostatním uživatelům.
Splnil mé očekávání. Jsem spokojena a produkt doporučuji.
- Zatím spokojenost
Zatím spokojenost, uvidíme to vydrží.
- Lehky do ruky
- Světelna signalizace
- Senzor hlidajici odstin pokožky
- Rychla aplikace
- zatim nic
Manželka velmi spokojena,snadné používaní. velmi rychle dodaní z obchodu Nakup-Zdarma.cz. mohu doporučit
Petr Prokop
- aplikace v mobilu
- jasné kroky při epilaci
- žádná bolest
- lehká manipulace s přístrojem
- žádné
Manželka je s dárkem pod stromečkem moc spokojena. Stáhla si aplikaci do mobilu, postupovala podle instrukcí a první epilaci má za sebou. Žádná bolest, lehká manipulace. Určitě doporučuje.
Spokojenost s obchodem Nakup-Zdarma.cz.
Milan Šrom
- Kvalitní zpravování
- Manželka je spokojena a zkouška na obličeji dopadla velmi dobře. Nyní si začíná ověřovat správnost nastavení na tělových partiích.
- Žádné
Velká spokojenost.
Reakce značky Philips
Dobrý den, děkujeme za recenzi přístroje Philips Lumea.
Jsme rádi, že je manželka s výrobkem spokojena. Mrzí nás však nízké hodnocení, které jste u výrobku vybral/a. Pokud dochází u výrobku k potížím, neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu, kde můžete případné potíže s kolegy řešit. Zákaznickou podporu lze kontaktovat skrze Messenger Philips ČR nebo WhatsApp: 00420 771 133 012 (textová komunikace).
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Tým Philips
- Opravdu funguje
- 3 v jednom
u střihacího nástavce byla nějaká vazelína a do odstranění nástavec nefungoval
- Zatím ještě nebylo vyzkoušeno
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- manzelka spokjena
Byl to dárek, zatím neotestováno.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »